Produkty dla diament moussaieff (10)

Choudor Lardons

Choudor Lardons

Kapusta kiszona gotowana CHOUDOR Boczek w opakowaniach po 5 i 1 kg (dostępne są również inne formaty) (Kapusta kiszona gotowana próżniowo, w tłuszczu z kaczki, aby nadać produktowi pełnię smaku, oraz boczek, aby dodać delikatny wędzony aromat) Ceny: 5,70€/kg za dwa kartony po 6x1kg dostarczone. 5€/kg za trzy kartony po 6x1kg dostarczone.
Demineralizowane serwatka (DEMI)

Demineralizowane serwatka (DEMI)

Demineralizowany proszek serwatkowy (DEMI) jest wytwarzany poprzez usunięcie części minerałów z płynnej słodkiej serwatki. W zależności od celu, łączone są różne techniki: wymiana jonowa, elektrodializa, ultrafiltracja, mikrofiltracja lub nanofiltracja. Foodcom S.A. oferuje szeroką gamę demineralizowanych proszków zgodnie z wymaganiami: - 20% demineralizowany proszek serwatkowy - doskonały środek wypełniający bez przesadnie słonego smaku, - 40%, 50% demineralizowany proszek serwatkowy - najpopularniejszy do produkcji czekolady i wypieków, - 70% demineralizowany proszek serwatkowy, - 90% demineralizowany proszek serwatkowy. Demineralizowany proszek serwatkowy (90% demineralizacji) jest często stosowany w produkcji mleka dla niemowląt. Umożliwia to uzyskanie składu bliższego mleku matki.
Koncentrat Białka Mlecznego 80%

Koncentrat Białka Mlecznego 80%

Koncentrat białka mleka (MPC) to skoncentrowane mleko w proszku, które zazwyczaj zawiera 80% białka mleka. Produkowany jest ze świeżego i pasteryzowanego mleka odtłuszczonego poprzez filtrację i suszenie rozpyłowe. Stosunek wysokiej zawartości białka i niskiej zawartości laktozy sprawia, że produkt ten jest powszechnie stosowany w produkcji żywności niskowęglowodanowej oraz napojów wzbogaconych w białko. Można go również dodawać między innymi do wypieków, deserów, produktów hodowlanych, napojów mlecznych, sosów i serów.
Mrożone Masło

Mrożone Masło

Nazwa masło zarezerwowana jest dla produktów bez dodatków tłuszczu roślinnego, o określonej zawartości tłuszczu mlecznego - co najmniej 82% (nie więcej niż 16% wody i 2% suchego mleka odtłuszczonego). Powstaje poprzez ubijanie świeżej lub fermentowanej śmietany lub mleka, aby oddzielić tłuszcz mleczny od maślanki. Produkt jest bogaty w witaminy A, D, K.
Niesłodzona wafel z Liège

Niesłodzona wafel z Liège

NIESŁODZONA WAFLA LIEGE 150g CENY NA ŻĄDANIE, PROSZĘ SKONTAKTOWAĆ SIĘ Z DZIAŁEM SPRZEDAŻY ref:P10054
Izolat białka serwatkowego

Izolat białka serwatkowego

Izolat białka serwatkowego uzyskuje się poprzez koncentrację i oczyszczanie koncentratu białka serwatkowego, aby zmniejszyć zawartość tłuszczu i węglowodanów w serwatce. Proces ten można przeprowadzić z wykorzystaniem separacji membranowej lub wymiany jonowej. Izolat białka serwatkowego (WPI) uważany jest za produkt o najwyższej czystości i koncentracji białka.
McVities

McVities

McVities
Bezwodny tłuszcz mleczny (AMF)

Bezwodny tłuszcz mleczny (AMF)

Tłuszcz mleczny bezwodny (AMF) może być wytwarzany z masła lub śmietany o zawartości 35%-45%, w zależności od pory roku. Proces produkcji polega na usunięciu prawie całej wody i substancji stałych beztłuszczowych przy użyciu wirówek. Dzięki temu produkt jest łatwiejszy do przechowywania i składowania, ponieważ zawiera mniej wody.
Instantne Koncentrat Białka Serwatkowego (WPC 80 Insta)

Instantne Koncentrat Białka Serwatkowego (WPC 80 Insta)

Koncentrat białka serwatkowego 80 % instant (WPC 80 instant) (WPC 80 % instant) jest produkowany z serwatki słodkiej przy użyciu zaawansowanego procesu ultrafiltracji w niskiej temperaturze. Dlatego większość białek pozostaje nienaruszona. WPC zawiera około 35 do 90 % białka mleka. Ten proszek nie jest aromatyzowany, więc można dodać dowolny smak lub aromat. WPC 80 Instant jest stosowany w produkcji lodów, jogurtów, napojów, produktów mięsnych oraz głównie w żywieniu sportowym. Koncentrat instant rozpuszcza się łatwo nawet w zimnej wodzie. WPC 80 Instant jest dostępny w opakowaniach 15/20/25 kg lub „Big Bag” 500-1000 kg. Średni okres trwałości WPC 80 Instant wynosi około 12 miesięcy. Zawartość białka: min. 80 % Zawartość tłuszczu: max. 8 % Zawartość popiołu: max. 3,5 %